VÄLKOMNA TILL 2015 ALLA IMPRA MEDLEMMAR!

Just nu arbetar vi för högtryck men samtidigt på sparlåga. Vi är mer än någonsin beroende av våra medlemmar och att ni betalar in medlemsavgiften. Senast sista februari vill vi helst ha den på kontot.

Det kostar 100kr för studerande respektive 300kr för ordinarie. Sätt in det på PG 301981-7 och skriv ditt namn och de första sex siffrorna i ditt personnummer i meddelanderutan. Är du ny medlem måste du fylla i dina uppgifter här  http://www.impra.se/bli-medlem/ så du inte missar våra utskick. Är du under 18 år är det gratis, då anmäler du dej bara på hemsidan.

Styrelsens möten har skett helt på Skype förutom denna helg då vi varit i Göteborg för att ses ”live”. Vi har träffat Kultur i Väst för att diskutera ett spännande samarbetsprojekt ”Women in Jazz” som de initierat och som genomförs i samarbete med oss och en jazzfestival i Washington.

Vi har också diskuterat framtiden och hur vi och framtida styrelser ska orka arbeta med och driva jämställdhetsarbete oavlönat. Mer om detta på årsmötet 18/4 i Stockholm.

IMPRA administrerar centralt två klubbar idag Klubb Kom In i Göteborg och Lupino live i Stockholm. Vi sköter bokföring och fakturering, bokning och produktion görs av klubbarnas lokala arbetsgrupper. Vårens program är enligt uppgift på gång! Återkommer om detta.

I Göteborg hade vi också bjudit in flera andra lokala arrangörer med liknande upplägg och agenda för att nätverka och utbyta erfarenheter. Vi drar på Jazzklubb, House of Jazz & Soul, Improvisations Göteborg, Musikcentrum Väst m.m.

I Falun driver IMPRA Nord genom Viktoria Forsman och Isabell Gustafsson-Ny Ung Jazz Forum och Falu Jazzfest tillsammans med samarbetspartners. 2 mars! https://www.facebook.com/events/1425269721096945/

Under 2015 vill vi också börja planerandet av IMPRAs tioårsjubileum 2016!!

Har ni idéer? Kontakta medlem@impra.se

SAVE THE DATE::: Årsmötet är satt till 18 april i Stockholm! (Plats meddelas senare)